haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


LILLEHAMMER O-KLUBB byr på nye, fine turer i skog og fjell.

Tur-o-posen inneholder i år 6 kart med til sammen 70 poster. Nytt i år er kartet Myggbukta og et tillegg til kartet Olympiaparken. Kartene Hovemoen og Røyslimoen er også utvidet noe. Fjellkartet Lunkefjell er delt i to, nord og sør. Dette skulle gi deg mulighet til å bli kjent med nye områder og som tidligere velge fine turer helt opp til snaufjellet.

Klippekortene består av to kontrollkort med postbeskrivelser, ett eget for fjellkartene og ett for alle de andre 4 kartene. På baksiden av det siste vil du finne informasjon om merkekrav og avslutningsfest. Fyll ut det nederste feltet og send inn klippekortet når du har avsluttet. Hver pose inneholder et dobbelt sett med kontrollkort, blir det behov for flere, så kopier gjerne (og legg kortene i en plastpose!)

Nye postskjermer: I år har vi byttet ut alle de gamle postenhetene med nye metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. Disse er utstyrt med klippetenger og bokstavkoder, du kan velge hva du ønsker å registrere på klippekortet ditt.

Nettkjøp: Kart kan også lastes ned fra nettsiden www.turorientering.no

og i app Turorientering. Der kan du kjøpe kartene enkeltvis og registrere postene ved hjelp av bokstavkodene. App-løsningen tilsvarer den som er brukt på stolpejakten.

Kartene er:

  • Hovemoen: post 1-5
  • Myggbukta: post 6-20      
  • OL-parken: post 21-30
  • Sjusjøen/Lunkefjell sør: post 31 – 40
  • Lunkefjell nord: post 41-60
  • Røyslimoen: post 61- 70

 

Alle kartene har målestokk 1:10 000 unntatt Hovemoen som har 1:7500

 

Postene i nærområdet står ute i perioden 20.05 – 02.10

 

Postene på fjellet, Lunkefjellkartet, står ute i perioden 19.06 – 16.10

 

Informasjon om Tur-O finner du på Lillehammer O-klubbs hjemmeside www.lillehammerorienteringsklubb.no eller på Facebookgruppa Tur-O Lillehammer. Del gjerne kommentarer og opplevelser der!

Fjellpakka:

I samarbeid med Ringsaker O-lag legger vi ut «Fjellpakka» som inneholder kartet Natrudstilen i tillegg til Lunkefjellkartene. Det gir mulighet til tur-O i området fra Mesnalia til Snørvillen. Pakka er beregnet på hyttefolk i området, men kan naturligvis også kjøpes av lillehamringer. Den selges på Kiwi og Sport1 på Sjusjøen.

Stolpejakten:

Lillehammer O-klubb setter ut 70 nye stolper for sesongen 2017. Dette er et lavterskeltilbud og et populært tur -og mosjonstilbud i tillegg til Tur-O. Stolpejakten er et gratis tilbud og kartene deles ut gratis på kommunens servicetorg og turistinformasjon og i byens sportsbutikker.

 

O-trening tirsdager:

Lillehammer O-klubb har trening for alle nivå på tirsdager og gir instruksjon i enkel bruk av kart og kompass for de som vil prøve seg. Det er også treningsløp på alle torsdager utenom skoleferien. Annonseres i GD Puls og www.lillehammerorienteringsklubb.no

MERKER/ PLAKETTER/PREMIER:

Merke er gratis første gang du deltar, senere kan merker kjøpes for 30 kr.

Plaketter for deltagelse i 20, 25, 30, 35 og 40 år må bestilles. Gi melding på innsendt kort om du ønsker merke eller plakett (oppgi valør). Alle som finner samtlige poster og møter på avslutningen, er med i trekningen av fine gavepremier.

Send inn kontrollkortene innen 15. oktober til:

Lillehammer orienteringsklubb pb.305, 2602 LILLEHAMMER.

Kortene kan også legges i postkassa Eskerud/ Lunde, Storgata 155.

Vi er veldig glade for at alle som er med og går sender inn kortet sitt, slik at vi får vist at vi aktiviserer mange og kan få tilskudd til klubben og o-sporten.

AVSLUTNING: Blir på Kringsjå skole Tirsdag 24.10. 2017 kl. 1800.

FEIL /MANGLER: Lurer du på noe, eller finner feil ved noen av postene, vær snill å kontakte en av oss i tur-o-komiteen:

 

Berit Eskerud – 974 09 099

Jørn Prestsæter – 995 72 578 (Lunkefjell)

 

RIKTIG GOD TUR

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla