haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Minneord for Arild Bøhn

Arild Bøhn døde på Lillehammer helsehus 1. mai, 78 år gammel.

Et aktivt og innholdsrikt liv er slutt.

Arild har vært medlem av Lillehammer OK siden 1974 og var fram til begynnelsen av 1990-tallet svært engasjert i klubben både som leder og trener.

Han var styreleder i årene 1982-87, og leder av hovedkomiteen da LOK arrangerte junior-NM i 1985. Bl a sammen med barna Kjetil og Kristin deltok han i mange o-løp for LOK. Etter hvert som balansen ble svekket av sykdommen Parkinson, ble skogsterrenget en utfordring og o-løp måtte trappes ned. Heldigvis kunne han fortsatt i flere år holde treninga ved like med ski og sykkel.

På 1960-tallet var Arild en av landets fremste orienteringsløpere. Han vokste opp i Kristiansand og løp i starten av sin karriere for Start. Allerede som junior markerte han seg med gode plasseringer i NM og landskampsdeltakelse. Da han flyttet til Oslo for å studere ble det overgang til Vestheim, som på den tida var en av landets ledende orienteringsklubber. Han tok sølvmedaljer i senior NM både i 1966 og 1967. Han var en av svært få som kunne hamle opp med Åge Hadler, datidens store stjerne. Det ble også flere topplasseringer i stafetter og deltakelse i internasjonale mesterskap.

Arild har vært samferdselssjef i Oppland i over 30 år, og har nedlagt en enestående innsats i denne sektoren.  Han var en sosial og omsorgsfull person med stort engasjement og pågangsvilje. Han vil bli savnet av mange.

Jørn Prestsæter

 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla