haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Torsdag 21.april går første torsdagsløp av stabelen og mandag 25.april starter vi mandagstreningane ute, på Badedammen. Voksne og barn bør sette av kvelden. Vi vil starte med et smell og undersøker mulighetene til å kunne både sosialisere litt og servere kveldsmat. 
For alle som ikkje kan vente på våren så er det enno ein mandagstrening att inne før påske, oppmøte på VGS avd. sør kl 17.55
 
Torsdag 7.april kl 18.30 vil eg holde gratis kurs for alle medlemmar om løypelegging og arrangering av torsdagsløp. Kurset blir i NTG sine lokaler i Kleivbakken 9. Kurset blir delt i to bolker: Ein for løypelegging spesielt og ein for arrangering av torsdagsløp generelt. Vi begynner med innføring i løypelegging og bruk av Purple-pen til løypeteikning. Dette programmet er gratis, så ta helst med eigen bærbar maskin med programmet ferdig installert. Last ned programmet her: https://purplepen.golde.org/. Vi går over på bolk to omtrent 19.45. Her vil vi gå gjennom rutiner for gjennomføring av torsdagsløp. Her vil vi avsluttningsvis også sjå på bruk av Brikkesys til tidtaking på torsdagsløp. Planlegger å runde av litt over kl 21. Ein må ikkje nødvendigvis ha med seg alt frå start for å få godt utbytte. Send påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og fortel gjerne kva du kjem til å være med på. 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla