haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Guro, Guro, Emilie og Ane startet helgen med forttrening i relevant terreng. Når vi dro til Trøndelag forventet vi oss et tungt terreng med mange våte myrer, men det som møtte oss var rett og slett realt Østlands-terreng med noen få myrer og stort sett god løpbarhet i skogen. Vi ble jo ikke akkurat lei oss for det! :)

På lørdag var det Hovedløp og sprint som sto på programmet. Det ble krevende orientering på Stiklestad blandt gamle hus og vikinggårder. Vi kom fra det med blandede følelser, noen fornøyde, og noen ikke. Etter løpet ble det en sosoial kveld på Verdalsøra skole, hvor vi overnattet på et klasserrom med sju andre gutter og jenter fra Oppland fra fredag til onsdag.

På søndag var det langdistanse på Blommen skisenter. Igjen møtte vi Østlands-terreng, men denne gangen med veldig mange bratte bakker. Det ble litt bomming på alle fire, men jevnt over var vi fornøyd hele gjengen. Når vi kom tilbake til skolen etter løpet, fikk vi møte treningsgruppene våre som vi skulle være sammen med resten av leiren. Gruppene var satt opp på tvers av klubber og kjønn, men alle var like gamle. Det var 20 stk på hver gruppe, men ingen av Lillehammer-jentene kom på gruppe sammen. Senere på kvelden var det bankett med premieutdeling for langdistansen.

På mandag dro vi på tur med treningsgruppene våre. Vi var ute i 5 timer før vi endte opp på Stiklestad hvor det var grilling. Underveis fikk vi mange oppaver og det var konkurranser. Blandte annet skulle vi skrive et kvad og ha stafett hvor det var om å gjøre å holde et melkespann lengst. Vi konkurrerte også i skyting og hinderløype-løp. I løpet av denne turen ble vi godt kjent med de andre fra gruppene våre, og det var veldig koselig.

På tirsdag hadde vi to økter, en økt med momentløype i terrenget hvor vi løp langdistanse. Momentløype går ut på at du skal løpe på et redigert kart hvor det for eksempel er tatt bort alle detaljer bortsett fra høydekurvene eller at det er tatt bort alle detaljene på hele kartet bortsett fra en korridor som må følges. Den andre økten var en melkesyre-stafett hvor vi hadde en stafett fra toppen av en stor, bratt kolle. Vi var to på hvert lag, og hver for oss skulle vi løpe en kort løype med to poster, det var bare det at postene lå på hver sin side av kollen, slik at du måtte løpe opp på toppen mellom postene, og etter at du hadde tatt den siste posten. Altså måtte du løpe opp de tunge bakkene to ganger på hver av de fem etappene. 

På onsdag, som var vår siste dag i Verdal, var det kretsstafett med utkledningskonkurranse. Stafetten gikk fra en skole i Verdal og rundt i nærområde med både litt skog og litt boligområde. Hvert lag besto av tre løpere, og Oppland hadde tre jentelag og et guttelag sammen med Møre og Romsdal. Guro Karlsen, Emilie Høgås og Guro Skari Berger var alle på samme lag, og de hadde på seg gamle oppklipte fotballdrakter, mens Ane Holm Grøneng var på lag med Kristine Strandli fra Gjø-Vard og Agnethe Hasli fra Synnfjell utkledd som o-poster. Det siste jentelaget besto av tre 14-åringer fra Gjø-Vard som løp i gamle prinsessekjoler.

Dette er noe som anbefales for alle som er mellom 14 og 16 år. Du får både minner og venner for resten av livet. Kjempegøy! 

IMG 3548  140759974554076300 resized  140768867339246000 resized  

bilde  IMG 3465

IMG 3479 - Kopi  IMG 3473

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla