haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Slik melder du deg inn i LOK:

Medlemskontingent koster 600,- for famile og 300,- for enkeltmedlemsskap. Støttemedlemsskap koster 300,-. Betal inn til kontonummer 2000.0740544. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og skriv navn, fødselsdato og adresse til de som meldes inn. 

 

Slik kjøper du klubbklær:

Ta kontakt med tøyansvarlig Gaute Skjelsvik, tlf 970 12 834.

Mer om kjøp av klubbtøy her

 

Slik melder du deg på orienteringsløp:

 

All påmelding til orienteringsløp gjøres på denne siden. Du må registrere deg første gang du melder deg på. På mine sider under personlige innstillinger legger man inn nummeret til tidtakerbrikken om du har en. Hvis ikke kan man som oftest leie en brikke av arrangøren. 

Klubben dekker ordinær startkontingent på alle norske løp for alle klubbens medlemmer under 21 år. Medlemmer 21 år og eldre må dekke startkontingenten selv, med unntak av stafettlag og noen utvalgte arrangement som kommuniseres på forhånd. Følg med på klubbens Facebook-side!

Etteranmeldingsgebyr og startkontingenter på løp hvor den enkelte ikke starter dekkes ikke av klubben (med mindre det er gyldig fravær ved uforutsett sykdom eller skade).

 

Slik får du kjøpt kompass og tidtakerbrikke:

Kompass og brikke kjøper du lettest i denne nettbutikken. På større orienteringsløp er det ofte salg av orienteringssko. Klubben tilbyr rekruttpakker til 550,- (kompass + brikke) på noen av treningene.

 

Spørsmål?

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring leder Thomas Jørgensen mob. 40484281

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla