haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Slik melder du deg inn i klubben:

Det hadde vært alle tiders om at alle som melder seg inn som medlem i Lillehammer Orienteringsklubb vennligst logger seg inn i Min idrett og registrerer seg der, om de ikke allerede er det. Vennligst knytt dere opp mot idretten orientering, evt. også mot skiorientering om det er aktuelt.

Videre bes alle foreldre/foresatte legge til familie til alle under 16 år knyttet til minst en voksen. Voksne kan registrere seg i Min idrett uten selv å være tilknyttet/medlem i en idrettsklubb/lag.

Ovennevnte registreringer letter arbeidet med klubbens medlemsregistrering.

På forhånd hjertelig takk!

Gå til Min idrett her: https://minidrett.nif.no/

Om du ikke får til dette selv, eller trenger hjelp, kan du sende mail.

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvor følgende opplysninger legges inn:
Navn, adresse, fødselsdato, e-postadresse og telefonnummer.

Medlemskontingent koster 150,- per person, og 300,- i treningsavgift per familie/husstand.
Treningsavgiften skal betales dersom medlemmet skal være med i noen form for idrettsaktivitet i klubben, f.eks. treninger, torsdagsløp eller deltakelse i andre løp.
Det vil si at for et enkeltmedlem vil sum ende på 450,-, mens for en familie på 4 vil den komme på 900,- (4*150 + 300).

Klubben sender ut faktura for medlemskontigent og treningsavgift.

Støttemedlemmer betaler kun medlemskontingenten på 150,-.

 

Av medlemsfordeler får alle våre medlemmer en fast rabatt på 10 % på ordinære varer hos Sport 1 Lillehammer, og 20 % på deres handledager.

 

 

Slik kjøper du klubbklær:

Ta kontakt med tøyansvarlig Alexandra Abrahamson, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Mer om kjøp av klubbtøy her

 

Slik melder du deg på orienteringsløp:

All påmelding til orienteringsløp gjøres på EventorDu må registrere deg første gang du melder deg på. På mine sider under personlige innstillinger legger man inn nummeret til tidtakerbrikken om du har en. Hvis ikke kan man som oftest leie en brikke av arrangøren. 

Klubben dekker ordinær startkontingent på alle norske løp for alle klubbens medlemmer under 21 år. Medlemmer 21 år og eldre må dekke startkontingenten selv, med unntak av stafettlag og noen utvalgte arrangement som kommuniseres på forhånd. Følg med på klubbens Facebook-side!

Etteranmeldingsgebyr og tilleggstjenester dekkes ikke av klubben. Dette gjøres heller ikke for startkontingenter på løp hvor den enkelte ikke starter, med mindre det skyldes gyldig fravær ved uforutsett sykdom eller skade.

 

Slik får du kjøpt kompass og tidtakerbrikke:

Kompass og brikke kan skaffes i denne nettbutikken. På større orienteringsløp er det ofte salg av orienteringssko. Klubben tilbyr rekruttpakker til 550,- (kompass + brikke) på noen av treningene.

 

Klubbens policy for dekning av utgifter til samlinger:

Link

Spørsmål?

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla