haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Slik melder du deg inn i LOK:

Medlemskontingent koster 600,- for famile og 300,- for enkeltmedlemsskap. Betal inn til kontonummer 2000.0740544. Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og skriv navn, fødselsdato og adresse til de som meldes inn. 

 

Slik kjøper du klubbklær:

Ta kontakt med tøyansvarlig Gaute Skjelsvik.

Mer om kjøp av klubbtøy her

 

Slik melder du deg på orienteringsløp:

All påmelding til orienteringsløp gjøres på denne siden. Du må registrere deg første gang du melder deg på. Husk brukernavn og passord. På mine sider under personlige innstillinger legger du inn nummeret til tidtakerbrikken om du har en. Hvis ikke får en leiebrikke av arrangøren. 

 

Transport til orienteringsløp:

Vi forsøker å samkjøre til orienteringsløp. Avreise fra Lillehammer videregående skole. Informasjon vil ligge på hjemmesiden til Lillehammer OK.

 

Slik får du kjøpt kompass og tidtakerbrikke:

Kompass og brikke kjøper du lettest i denne nettbutikken. På større orienteringsløp er det ofte salg av orienteringssko.

 

Spørsmål?

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring leder Thomas Jørgensen mob. 40484281

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla