haeder

haedermobil

bildetopp

Del pĺ Facebook Del pĺ Twitter Del pĺ LinkedIn Del pĺ MySpace


Kart er tilgjengelig pĂĄ Sport 1 Lillehammer og G-Sport Rustadstuen.

Nytt av året: Vi tester Skijeger´n med stolpejaktteknologi. Dvs digital utgave av Skijeger´n som kan registreres også med mobil. Last ned kart på appen Stolpejakten.

For ĂĄ være med pĂĄ uttrekspremier og ha mulighet til Skijeger´n-merke, Vipps til Lillehammer Orienteringsklubb nr. 125142 kr 150,- 

God skiopplevelse!

Skijeger`n 2018 er godt i gang! Alle poster er satt ut. Det er allerede solgt mange konvolutter, men det finnes rikelig pĂĄ Sport 1 Lillehammer, Intersport Lilletorget og G-sport Rustadstuen.

All aktuell informasjon skal foreligge i konvoluttene. Dersom det er spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 98418895.

Nå er alle postene ute!

Hvis du lurer på noe om postene eller har spørsmål så er det bare å legge igjen en melding på facebook gruppa Skijeger'n, eller sende meg en mail på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mĂĄ aktivere javaskript for ĂĄ kunne se den..

Oppdatering!!

Poster som er ute: 1 til og med 14, 23 til og med 27 og til slutt 29 til og med 31.

 

Poster som ennå ikke er  lagt ut (Søre Ål, Saksumsdalkjølen og Snørvillen) kommer ut så fort løypene i disse områdene blir kjørt opp.

Her kommer en oppdatering om hvordan det ligger ann med poster som henger ute ++. 

Skijegern konvolutter kan kjøpes i InterSport Lilletorget, Gsport Rustadstuen, Sport 1 Kirkegata og Sport 1 Sjusjøen.

Postene som er hengt ut er: Post 1 til og med 10, 13, 23 - 26 og 29 -31. Oppdatering vil komme på facebook gruppen: https://www.facebook.com/groups/180291525508/ og her på sidene til LOK. Ekstra klippekort kan finnes som en fil i facebookgruppa eller her: SKIJEGERN_kontollkort_2017.docx

Mvh Torgeir Sulheim

 

 

Klippekort for Skijeger´n 2016 finner du her.

 

 

 

Velkommen til Skijeger'n 2016! Mange er ivrige etter å jakte på de røde og hvite postene, og det er veldig bra. Alle årets poster er satt ut unntatt post 20. Snøforhold gjorde det umulig å sette ut denne posten, men det skal gjøres et nytt forsøk i løpet av få dager.
Nøl ikke med å ta kontakt om poster er borte eller noe annet ikke er som det skal.

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla