haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Skijeger’n 2021 er nå i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det ikke ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten. Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Er det noen som har spørsmål så kan Gaute Skjelsvik kontaktes på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

God skiopplevelse!

Det er klart for ny utgave av Skijeger'n.
Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv blir tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Intersport Lillehammer, Sport 1 Sjusjøen, Sport 1 Hafjell og Lillehammer Sykehus fra og med fredag 20.12.
Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort. Betaling primært med Vipps til Lillehammer Orienteringsklubb nr 125142, men det går også med vanlig betaling i butikkene.   
 
Etter å ha testet ut digital løsning i fjor er vi tilbake til god gammeldags stempling i år. Postene vil bli satt opp innen 31. desember (avhengig av løyper, vær og føre). Informasjon om utsetting vil bli gitt på facebook gruppa Skijegern.
God skiopplevelse!

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla