haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Torsdagsløp nr 12 blir på nyrevidert og noe nytegnet kart over Olympiaparken (Mesnaelva sør og Myggbukta). Dette blir helt nytt terreng for noen, spesielt for de som skal løpe langløypa. Det har kommet mange nye sykkelstier i terrenget til glede for oss o-løpere, og alle er selvsagt med på nykartet! Løypelegger har lagt inn ekstra innsats for A-løypa, den er 5,5 km og har en del o-tekniske utfordringer å by på. For alle løypene er de fleste postene lagt i de mest løpbare delene av skogen.

Oppmøte og start/mål er fra innerste p-plass etter Mesnasaga, med unntak av lengste løype som har ca 5-10 min gå-/joggetur til startpunktet.
NB: Nytt av året er at det koster kr 50 (vipps) i veiavgift ved avkjøringen fra Messenliveien til Mesnasaga. Sykkel fra Sjøseterveien eller fra Kanalen er et greit alternativ for noen.

Løyper:
Lang 5,5 km Middels 3,5 km N-løype: 1,9 km

Påmelding i Eventor eller på samlingsplass. Ta med Emit-brikke om du har, og gjerne kartpose (gjenbruk er bra). Første start kl 18.00. https://eventor.orientering.no/Events/Show/14996

Bildet: Løypeleggeren har snust opp de fineste skogspartiene på kartet. 🌲💚

 
Kan vere eit bilete av hund, tre og natur

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla