haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Mandagstrening denne uka er på Hovemoen kl 18.00. Frammøte der kraftlinja krysser Hovemovegen (se bilde). Alle er velkommen på trening, også helt ferske orienteringsløpere.
Bilde1
Torsdagsløp 15.sept fra Hovemoen kl 18.00. Løyper med forskjellige vanskelighetsgrader. Gjør arrangørjobben enklere og meld deg på på forhånd her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16974
Nammo-cup finale lørdag 17.september. Den regionale serien for barn og unge avsluttes på Reinsvoll, Vestre Toten. Her blir det usedvanlig mange spennende dueller. Påmelding innen torsdag kl.18.00 her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16009. Oppfordrer til at mange foreldre blir med for å heie, og at vi fyller de bilene som drar.
Det inviteres også til O-troll-leir for 8-12 år (f.2010-14) og sosial treningsamling for 13-20år, begge fra lørdag til søndag. Dette blir garantert både lærerikt og veldig artig! Påmelding og mer info om O-troll-leir her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4716 og treningssamling her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4713 (OBS: frist for påmelding til samlinger er mandag kl.23.59!)
Søndag 18.september er det Snertingdalsløpet. Mellomdistanse i fint terreng ikke langt fra Lillehammer. Treningssamling og o-troll-leir avsluttes her, så dette er en god anledning til å komme seg ut med kart for hele familien. Påmelding her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16344

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla