haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Mandagstrening ved gapahuken ved skiskytterstadion på Birkebeineren Skistadion kl. 18.00. Denne gangen er det supermandag og vi avslutter treninga rundt bålet med marsmallows og noe varmt i koppen. Ta med grillspidd dersom du har! Alle aldre fra 7år og oppover. Nye løpere er hjertelig velkommen i følge med foreldre 😉
Torsdagsløp på Kanthaugen, start fra kl17.30. Påmelding (helst i forkant) på https://eventor.orientering.no/Events/Show/18689. Dette letter jobben for arrangørene.
Minner om Nammo-cup finale neste uke, lørdag 23.september. Dette er siste løpet for sesongen i vår suverene serie med løp for barne- og ungdomsløpere. Dersom du ennå ikke har prøvd er dette siste sjanse denne sesongen. OBS: Ingen felles buss denne gangen, samkjør eller bli med for å heie! Påmelding til løpet her:
https://eventor.orientering.no/Events/Show/17584
Etter løpet blir det samling både for barn og ungdom fra hele Mjøs-distriktet med overnatting fra lørdag til søndag 24.sept:
Nammo-cup-samling 13+ (-2010): https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5278
O-troll-leir 8-12år (2011-2015): https://eventor.orientering.no/Activities/Show/5286
Tiden går fort og plutselig er sesongen på hell. Ringreven (stafett for alle aldre og erfaringsnivå) går av stabelen søndag 1.oktober i Ringsaker. Her pleier det å være god Lillehammer-deltakelse. Bli med i år også! Sesongavslutning i LOK blir mandag 2.oktober. Hold av kvelden til sosialt samvær og god stemning!


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla