haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Tirsdagstrening 27. mai

Tirsdagstreningen flytter nå fra Maihaugen til Hovemoen. Ta av i Rundkjøringa ved Sannom og kjør nordover parallelt med E6. Sving til venstre over brua mot militærleiren etter noen hundre meter. Vi merker med o-poster fra brua og til oppmøtested for treninga. Treningsopplegget vil være tilsvarende som på Maihaugen. Denne uka er det nybegynnerkurs for voksne igjen.

 

Moelven-Cup på Elverum 28. mai

Onsdag er det 2. runde i Mjøs-O`s ungdomscup. Husk at det fortsatt er mulig å være med selv om du ikke deltok på det første løpet. Flott overtrekksvest i deltagerpremie til alle som løper 4 av 5 løp!

Felles avreise til Elverum med minibuss fra Lillehammer videregående skole kl. 15.45. Løperne kjører buss, og de voksne samkjører privatbiler.

Påmelding via Eventor innen mandag 26. mai kl. 20.00.

 

Klubbmesterskap torsdag 29. mai kl. 15.00

Vi arrangerer klubbmesterskap med grilling ved Badedammen torsdag 29. mai. Ta med grillmat eller picnic-kurv, og ta middagen ved Badedammen! Vi stiller med et par store griller. Alle tar med mat selv.

Klubbmesterskapet blir i år arrangert som sprint-løp med to ulike løyper:

- Nybegynnerløype ca. 1,2 km (her ligger poster langs ledelinjer/sti)

- Løype med B/C-nivå ca. 2,2 km (postene ligger litt bort fra sti/ledelinje)

Vi deler inn i klasser som i vanlige o-løp, og kårer klubbmester fra klasse 11-12 år og oppover. Premieutdeling på klubbkveld senere i sesongen. Veldig flott om foreldre også blir med og løper!

Påmelding innen onsdag 28. mai kl. 23.00 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Navn, fødselsår og ønsket løype oppgis ved påmelding.

 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla