haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Avslutning for årets tur-o-sesong skjer torsdag 9. november klokka 18.00 i målhuset på Birkebeinerstadion. Det blir merkeutdeling, bevertning, gjennomgang av tur-o-løypene og loddtrekning.
 
Velkommen!

Vi ønsker velkommen til årets tur-o i Lillehammer med 6 kart i ulike terreng og med poster av ulik vanskelighetsgrad. Nytt av året er den grønne ruta i Olympiaparken der alle postene er lett tilgjengelige, også med barnevogn og rullestol. 

Det er mulig å kjøpe enkeltkart, eller en kan kjøpe alle kartene under ett som kartpose. Du kan kjøpe kartene på nettstedet her, eller i sportsbutikkene i Lillehammer.

Postene som er satt ut i terrenget er metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. På skjermene er det en bokstavkode og en QR-kode. Du velger selv om du vil registrere koden manuelt på kontrollkortet eller scanne QR-koden å registrere via tur-o-appen. Det er ny tur-o-app av året som kan lastes ned på din telefon.

Alle som registrerer minst 20 poster kan bestille merke. Merket er gratis første gang du deltar, senere merker kjøpes for 30 kr. Send inn kontrollkortene digitalt eller i posten til Kari K Sundfør, Onsumveien 41, 2625 Fåberg innen 20.oktober..

Avslutning for alle som deltar i årets tur-O blir 4.november klokka 1800. Informasjon om sted vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside og på tur-o sin facebookside i god tid før.

Lurer du på noe, eller finner feil ved noen av postene, så legg ut en melding på vår Facebookside Tur-o Lillehammer, eller send en sms til Kari K Sundfør 97480829 (skogskartene) eller Jørn Prestsæter 995 72 578 (fjellkartene).

Vi ønsker alle god tur-o!        www.turorientering.no

last ned

VELKOMMEN TIL TURORIENTERING 2020

LILLEHAMMER O-KLUBB byr på nye, fine turer i skog og fjell.

I alle sportsforretningene i Lillehammer kan årets turorienteringspose med kart kjøpes. kart kan også kjøpes på nettet (mer om det nedenfor). Det er i år 6 turorienteringskart med til sammen 70 poster. 40 poster er fordelt på følgende "skogskart":

  • Myggbukta, post 1-15
  • Søre Ål, post 16-20
  • Olympiaparken, post 21-30
  • Røyslimoen, post 61-70

På fjellet er det to kart:

  • Sjusjøen, post 31-40
  • Lunkefjell nord, post 41-60 

Alle kartene har målestokk 1:10 000.

Det er to kontrollkort med postbeskrivelser, ett for fjellkartene og ett for alle de andre 4 kartene. På baksiden av det siste vil du finne informasjon om merkekrav og avslutningsfest. Fyll ut det nederste feltet og send inn kontrollkortet når du har avsluttet. Hver pose inneholder et dobbelt sett med kontrollkort, blir det behov for flere, så kopier gjerne.

Postskjermer: Postene som er satt ut i terrenget er metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. På skjermene er det en bokstavkode som du registrerer på kontrollkortet.

Postene i nærområdet står ute i perioden 21.05. – 29.09. Postene på fjellet, Lunkefjellkartet, står ute i perioden 20.06 – 06.10.

Ulik vanskelighetsgrad: På kontrollkortet har hvert postnummer en fargekode som forteller om vanskelighetsgraden på posten. Blå farge betyr at posten er lett å finne, rød farge at det er noe mer krevende å orientere, og svart farge betyr at posten krever god kjennskap med kart og kompass.

Nettkjøp: Kart kan også lastes ned fra nettsiden Turorientering.no og i appen Turorientering. Der kan du kjøpe kartene enkeltvis og registrere postene ved hjelp av bokstavkodene. App-løsningen tilsvarer den som er brukt på stolpejakten.

Nytt av året kan tre av kartene; Olympiaparken, Røyslimoen og Myggbukta også kjøpes i Stolpejaktappen. Du kan da også bruke Stolpejaktappen for å registrere postene på disse kartene.

 

MERKER OG AVSLUTNING

Alle som registrerer minst 20 poster kan bestille merke. Merket er gratis første gang du deltar, senere merker kjøpes for 30 kr. Plaketter for deltagelse i 20, 25, 30, 35 og 40 år må også bestilles på innsendt kort (oppgi valør). Alle som finner samtlige poster og møter på avslutningen, er med i trekningen av fine gavepremier. Send inn kontrollkortene innen 10. oktober til: Kari K Sundfør, Onsumveien 41, 2625 Fåberg. Kortene kan også legges i postkassa til Madslien, Mejdells gate 33, Lillehammer.

Vi setter stor pris på om alle som er med på turorientering sender inn kortet sitt, slik at vi får vist at vi aktiviserer mange og kan få tilskudd til klubben og o-sporten. Avslutning for alle som deltar i årets Tur-O blir på Røde Kors huset tirsdag 20.oktober kl. 1800. Velkommen.

SPØRSMÅL Lurer du på noe, eller finner feil ved noen av postene, så ta kontakt med Lill/Øystein Skappel tlf. 958 14 304/ 930 68 207 eller Jørn Prestsæter tlf. 995 72 578 (Lunkefjell).

Mer informasjon om Tur-O finner du på https://turorientering.no/lillehammerok/ eller på Facebookgruppa Tur-O Lillehammer. Del gjerne kommentarer og opplevelser der!

Underkategorier

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla