haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


LILLEHAMMER O-KLUBB byr på nye, fine turer i skog og fjell.

Tur-o-posen inneholder i år 5 kart med til sammen 70 poster. 40 poster er fordelt på kartene Myggbukta, Olympiaparken og Røyslimoen. Fjellkartet Lunkefjell er delt i to; nord og sør. Her er det i alt 30 poster. Dette skulle gi deg mulighet til å bli kjent med nye områder og som tidligere velge fine turer helt opp til snaufjellet.

Klippekortene består av to kontrollkort med postbeskrivelser, ett eget for fjellkartene og ett for alle de andre 3 kartene. På baksiden av det siste vil du finne informasjon om merkekrav og avslutningsfest. Fyll ut det nederste feltet og send inn klippekortet når du har avsluttet. Hver pose inneholder et dobbelt sett med kontrollkort, blir det behov for flere, så kopier gjerne (og legg kortene i en plastpose!)

Postskjermer: Postenhetene består av metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. Disse er utstyrt med klippetenger og bokstavkoder, du kan velge hva du ønsker å registrere på klippekortet ditt, klipp eller kode.

Nettkjøp: Kart kan også lastes ned fra nettsiden Turorientering.no og i app Turorientering. Der kan du kjøpe kartene enkeltvis og registrere postene ved hjelp av bokstavkodene. App-løsningen tilsvarer den som er brukt på stolpejakten.

Kartene er:

  • Myggbukta: post 1 - 15      
  • OL-parken: post 16 - 30
  • Sjusjøen (Lunkefjell sør): post 31 – 40
  • Lunkefjell (nord): post 41-60
  • Røyslimoen: post 61- 70

Alle kartene har målestokk 1:10 000.

Postene i nærområdet står ute i perioden 28.05.18 – 01.10.18

Postene på fjellet, Lunkefjellkartet, står ute i perioden 19.06.18 – 16.10.18

Informasjon om Tur-O finner du på Lillehammer O-klubbs hjemmeside www.lillehammerorienteringsklubb.no eller på Facebookgruppa Tur-O Lillehammer. Del gjerne kommentarer og opplevelser der! 

Fjellpakka:

I samarbeid med Ringsaker O-lag legger vi ut «Fjellpakka» som inneholder kartet Natrudstilen i tillegg til Lunkefjellkartene. Det gir mulighet til tur-O i området fra Mesnalia til Snørvillen. Pakka er beregnet på hyttefolk i området, men kan naturligvis også kjøpes av lillehamringer. Den selges på Kiwi og Sport1 på Sjusjøen.

MERKER/ PLAKETTER/PREMIER:

Merke er gratis første gang du deltar, senere kan merker kjøpes for 30 kr.

Plaketter for deltagelse i 20, 25, 30, 35 og 40 år må bestilles. Gi melding på innsendt kort om du ønsker merke eller plakett (oppgi valør). Alle som finner samtlige poster og møter på avslutningen, er med i trekningen av fine gavepremier.

Send inn kontrollkortene innen 15. oktober til:

Lillehammer orienteringsklubb pb.305, 2602 LILLEHAMMER.

Kortene kan også legges i postkassa Eskerud/ Lunde, Storgata 155.

Vi er veldig glade for at alle som er med og går sender inn kortet sitt, slik at vi får vist at vi aktiviserer mange og kan få tilskudd til klubben og o-sporten.

AVSLUTNING: Blir på Kringsjå skole tirsdag 23.oktober kl. 1800.

FEIL /MANGLER: Lurer du på noe, eller finner feil ved noen av postene, vær snill å kontakte en av oss i tur-o-komiteen:


Lill Ramberg Skappel – 958 14 304

Jørn Prestsæter – 995 72 578 (Lunkefjell)

 

 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla