haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Vi minner om årsmøtet som vil finne sted mandag 15.mars (om en uke) kl.1930 over teams. Møtet er satt opp, men vi tar i mot "etteranmeldinger", send i så fall en melding eller mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Årsmøtet vil ta for seg følgende sakspapirer:

Lillehammer_OK_Årsregnskap_2020.pdf

Årsberetning_2020.docx

Saksliste

1. Åpning

2. Godkjenning av stemmeberettigede
3. Godkjenning av innkalling og sakliste
4. Valg av:
5. Ordstyrer
6. Referent
7. To personer til å underskrive protokoll
8. Årsmelding
9. Regnskap
10. Medlemskontingent 2021
11. Budsjett
12. Innkomne forslag
13. Valg
 
 

 

Oppstart for Stolpejakten og tur-o er 21. mai. 

Lillehammer orienteringsklubb har igjen duket våre vakre naturområder med 120 stolper og 70 turorienteringsposter.

I år er Lillehammer en av landets første piloter hvor stolpejakt og tur-o kombineres. 40 av stolpene står derfor sammen med tur-orienteringsposter i Olympiaparkens og Røyslimoens skoger. Kart til disse stolpene kan kjøpes i appen eller i tur-o-pakka. 

Kartene i stolpejaktappen åpnes 21. mai. Stolpejaktheftene er i trykken og deles gratis ut fra kommunens servicetorg, sportsbutikkene og alle Kiwibutikkene når disse er ferdig. Kartene er noe forsinket, men kommer 8. juni.
Tur-o-konvolutter kan kjøpes i alle sportsbutikkene i byen. 

Stolpejakten i Lillehammer er et aktivitetstilbud for ALLE i regi av Lillehammer O-klubb. 80 stolper blir satt ut i Lillehammers smug og naturperler.

Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i byen og distriktet.

Løpende informasjon legges ut på Stolpejaktens Facebook-side (krever ikke innlogging): 
https://www.facebook.com/StolpejakteniLilllehammer

Ellers vil kart/info også bli tilgjengelig flere steder i kommunene, samt på hjemmesiden til Stolpejakten: 
https://www.stolpejakten.no/omraader/lillehammer.

Rudsbygd har poster hengende ute på Buvollen, Rudsbygd. Parkering ved idrettsanlegget. 

Postene henger ute til og med 18.mai. 

På usynlig-o kan løypene fortsatt løpes etter at skjermene er tatt ned.

Løypene er tilgjengelig i usynlig-o. Kartene kan skrives ut her: 

A-løype

C-løype

N-Løype

Neste torsdagsløp i regi av Rudsbygd flyttes fra Follebu til Vegmuseet. Parkering langs innkjørselen til museet (nå kommer jo ikke alle på en gang). Målsettingen er å få det inn på usynlig-o, men lykkes ikke det så løp likevel! Det blir synlige skjermer.

En del tok turen til Hafjellfoten. Det bør bli flere på vegmuseet. Begge er under et kvarters kjøring fra byen! Og husk: Er løypene på usynlig-o kan de fortsatt løpes etter at skjermene er tatt ned.

- Jon Vegard

Red: 

Løypene er tilgjengelig  i usynlig-o. Kartene kan skrives ut her: 

A-løype

C-løype

N-Løype

Hei!

Linker til karta for Torsdagsløp nr 2, løypelegger Jørn Prestsæter. Skjermer er i terrenget. Løypene ligg også på Usynlig-o for den som vil ha strekktider. 

A-løype

C-løype

N-løype

 

God tur!

 

Avslutningsfesten for Skijeger’n som var planlagt onsdag 22. april utsettes på grunn av corona-epidemien. Det vil bli en enklere avslutning med merkeutdeling samt utdeling av premier (etter trekning) i første halvdel av juni. Nærmere informasjon om tid og sted vil bli gitt på facebook-siden til Skijeger’n. Så følg med på facebook-gruppen Skijegern.

 

Hei alle sammen!

O-sesongen er i gang, trass alle coronatiltak. Her er link til kart for Torsdagsløp nr 1. Skriv ut og spring ein smittefri tur! Karta ligg på Usynlig-o og dersom du laster ned kartet i Usynlig-o-appen og spring med mobilen i lomma, kan du også få lydsignal når du er på posten og strekktider. 

For øyeblikket er det Kjetil H Dammen og Valborg Madslien som er raskest i A-løypa og Ane Beitdokken og "Martin" som er raskest i C-løypa. Sjå om du kan slå dei!

A-løype

C-løype

N-løype

https://usynligo.no/

PS: Ikkje rør postflagga og ikkje minst: løypene går an å springe også etter at postane er tatt inn :-) 

Klubbens voksne medlemmer inviteres til årsfest på Fabrikken rett etter årsmøtet. Se link for invitasjon:

Invitasjon

 

Det innkalles med dette til årsmøte i Lillehammer orienteringsklubb fredag 6. mars 2020 kl. 17.30 på Fabrikken, Løkkegata 9, Lillehammer.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret v/leder Thomas Jørgensen i hende innen 21. februar 2020. Bruk klubbens e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sakspapirer blir lagt ut på klubbens hjemmeside senest 28. februar 2020.

 

Avslutning arangeres tirsdag 11. juni kl 18 på Røde Kors-huset, Lillehammer. Velkommen, skijegere!

Møt opp på årets kick-off fredag 31. mai kl. 17 på Stortorget! 

Klubbmesterskapet arrangeres Kristi Himmelfartsdag, torsdag 30. mai, ved Kanalen. Se innbydelse.

Sesongens første torsdagsløp går av stabelen torsdag 25. april kl. 18. Fremmøte hjemme hos Fam. Funderud i Kristins veg 20. Sprint på kartet Smestad/Ekrom. 

Som tidligere år er det premier å hente for god deltakelse på torsdagsløp; 8 løp for voksne og 4 løp for barn og ungdom. Premieutdeling på sesongavslutningen!

Kalenderen er oppdatert! Merk at torsdagsløp utgår 23. mai da Lillehammer OK skal arrangere løp i Sprintcup dagen før, onsdag 22. mai. Kart/sted vil bli annonsert.

 

Klikk her for å lese signert protokoll fra LOK sitt årsmøte.

Årsmøte avholdes mandag 4. mars 2019 kl. 18.00 på sykehuset (inngang syd i nybygget, første etasje). Det merkes med o-poster fra krysset Anders Sandvigsgate - Søndregate.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret v/leder Thomas Jørgensen i hende innen 18. februar. Bruk klubbens e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sakspapirer blir lagt ut på klubbens hjemmeside www.lillehammerorienteringsklubb.no senest 25. februar.

Kart er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer og G-Sport Rustadstuen.

Nytt av året: Vi tester Skijeger´n med stolpejaktteknologi. Dvs digital utgave av Skijeger´n som kan registreres også med mobil. Last ned kart på appen Stolpejakten.

For å være med på uttrekspremier og ha mulighet til Skijeger´n-merke, Vipps til Lillehammer Orienteringsklubb nr. 125142 kr 150,- 

God skiopplevelse!

Resultater

4.3km løype

3.3km løype

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla