haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


 I O-boka i år kan du for eksempel lese:

I hvilken kommune er det både 40-50 bjørn, mange o-løpere og flere o-klubber? Og hvem er den 5-dagars-klubben? Og hvem kom til VM med få løpende mil i beina?
O-boka er en reise fra det ene høydepunktet til det andre. Den gir både inspirasjon, kunnskap og fine repriser og forståelse for hvorfor det endte som det gjorde.

Du kan lese om verdensmesteren som knapt nok har løpt i forhold til det man skulle forvente når resultatene blir så gode som de blir. Enkelte gjorde også suksess med færre samlingsdøgn enn de norske i Italia.

Det kommer også fram i hvilken kommune det både er mye bjørn, mange o-klubber og også mange o-løpere, men er det flest o-løpere eller bjørner? O-boka har svaret.

I et område hvor alle naboklubbene nærmest har forsvunnet, er det igjen en klubb som opplever økning, men fra tidlig på høsten orienterer de ikke noe i det hele tatt. Hvorfor ikke? Svaret er i O-boka.


Og hva mener egentlig Freidig-lederen Tomas Eidsmo om O-landsleiren i Verdal? Vet du også hva som gjorde at Guldborg Søvik (80) virkelig kom i gang med orienteringen igjen? Gneist-damen tok tre gull på veteranmesterskapet.

Og hvordan så egentlig kartet ut, som knapt nok ble synfart og brukt på en konkurranse? Er det noen som har deltatt på samtlige 50 utgaver av Sørlandsgaloppen?

– O-boka 2014 er en inspirasjonskilde for alle som vil oppnå bedre resultater i o-løypa. Her kommer du tett innpå vinnerne, og får en forståelse for hvorfor de lykkes i o-løypa. Både gjennom tekst, kart, veivalg og bilder, forteller medutgiver av O-boka, Vidar Benjaminsen.

I tillegg kan du lese dette omLOK og LOK-arrangementer: 

- Raphamnsløpet
- Veteranmesterskapet.
- Alle de unge på lagkonkurransen på O-festivalen, to bilder
- Alle fra LOK på Tiomila sammen med Synne
- Alle fra LOK på O-lansdsleiren

Syns du dette virket interessant, og ønsker å kjøpe boka?
Kontakt Ane:
Telefon: 953 05 530

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Boka koster 430,-

E-postvedlegg

   

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla