haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


En gledelig nyhet er at vi har fått med oss Christine W. Høiland som trener i klubben. Hun vil ha hovedfokus på de eldste barna og ungdommene.

Treningene starter tirsdag 5. april kl 18 på Maihaugen. Utover våren blir det trening hver tirsdag for barn og unge fra ca 7 år og oppover og RingAlm cup for aldersgruppen 11-20 år med felles transport til løpene (minibuss). Vi legger opp til sosial profil med enkel kveldsmat på flere av treningene.

Uformelle treningsløp på torsdager starter 7. april. Det vil bli løp hver torsdag og enkelte helger. Løpene passer for alle aldre og er en enkel mulighet for å prøve seg på o-løp. 

Klubben legger opp til fellestur med overnatting til pinseløpene ved Elverum (14.-16. mai) og o-festivalen ved Rudskogen i Østfold (24.-26. juni). Nærmere informasjon om overnatting og booking kommer senere. Einarbusamlinga 16. - 17. april vil også være en mulighet for orienteringshelg i en sosial setting.

Følg med på klubbens hjemmeside og eventor.no for oppdatert informasjon om tid og sted for ulike aktiviteter. Det vil også bli sendt ut informasjon om viktige arrangement og aktiviteter på e-post.

 

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla