haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Vi ønsker velkommen til årets tur-o i Lillehammer med 6 kart i ulike terreng og med poster av ulik vanskelighetsgrad. Nytt av året er den grønne ruta i Olympiaparken der alle postene er lett tilgjengelige, også med barnevogn og rullestol. 

Det er mulig å kjøpe enkeltkart, eller en kan kjøpe alle kartene under ett som kartpose. Du kan kjøpe kartene på nettstedet her, eller i sportsbutikkene i Lillehammer.

Postene som er satt ut i terrenget er metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. På skjermene er det en bokstavkode og en QR-kode. Du velger selv om du vil registrere koden manuelt på kontrollkortet eller scanne QR-koden å registrere via tur-o-appen. Det er ny tur-o-app av året som kan lastes ned på din telefon.

Alle som registrerer minst 20 poster kan bestille merke. Merket er gratis første gang du deltar, senere merker kjøpes for 30 kr. Send inn kontrollkortene digitalt eller i posten til Kari K Sundfør, Onsumveien 41, 2625 Fåberg innen 20.oktober..

Avslutning for alle som deltar i årets tur-O blir 4.november klokka 1800. Informasjon om sted vil bli lagt ut på klubbens hjemmeside og på tur-o sin facebookside i god tid før.

Lurer du på noe, eller finner feil ved noen av postene, så legg ut en melding på vår Facebookside Tur-o Lillehammer, eller send en sms til Kari K Sundfør 97480829 (skogskartene) eller Jørn Prestsæter 995 72 578 (fjellkartene).

Vi ønsker alle god tur-o!        www.turorientering.no

last ned

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla