haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Nå er alle postene på plass, inkludert Hafjell/Øyerfjellet! Takk til Turid Svensrud Paulen, Anne-Mette Meland, Sindre Grøv Svensen, Vetle Grøv Svensen og Føyke for god hjelp med å sette ut postene!20240125 103430

I appen velger du: 

Tur o app 1

Tur o app 2

 

Tur o app 3 

eller:

Tur o app 4

SkiJeger'n 2024 er nå godt i gang! 

Kartene har vært tilgjengelige på nett (turorientering.no) og i appen 'Turorientering' ei stund allerede. Nå er også konvoluttene tilgjengelige hos Sport1 Lillehammer, Sport1 Strandtorget, Lillehammer Sport, Rustadstuen Sport og Sport1 Sjusjøen. I tillegg finnes de ved inngangen til kantina på Lillehammer sykehus. Du betaler den enkelt med Vipps eller til kontonummer som er påført konvolutten. 

Postene har nytt utseende i år og har refleks så du lettere kan finne dem i mørket!

SkiJegerpost

Det er veldig fint om flest mulig registrerer postene elektronisk! Det kan gjøres ute i løypa om du bruker appen 'Turorientering' eller via nettsida turorientering.no når du kommer hjem. Har du kjøpt konvolutt med fysiske kart bruker du den vedlagte 'konvoluttkoden" på baksida av infoarket for å få elektronisk tilgang i app eller på nett. Du kan legge til familiemedlemmer elektronisk i appen eller på nett. Se egen artikkel for oppskrift!

Merkekravene er som tidilgere: 

Tidspunkt og påmelding for avslutning kommer seinere! Følg oss gjerne på facebook hvor du finner den mest oppdaterte informasjonen: Skijegern

 

God tur!

Skijeger’n 2022 er i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det heller ikke i år ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten.

Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Man trenger ikke ha egen facebookkonto for å lese info der, for de som er skeptisk til å gi Zuckerberg lillefingeren...

Noen poster er ennå ikke lagt ut ettersom det er lite snå og noen løyper som ennå ikke er kjørt. Se facebook for oppdatert info!

Gaute Skjelsvik kan kontaktes om dere har spørsmål på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Skijeger’n 2021 er nå i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det ikke ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten. Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Er det noen som har spørsmål så kan Gaute Skjelsvik kontaktes på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

God skiopplevelse!

Det er klart for ny utgave av Skijeger'n.
Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv blir tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Intersport Lillehammer, Sport 1 Sjusjøen, Sport 1 Hafjell og Lillehammer Sykehus fra og med fredag 20.12.
Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort. Betaling primært med Vipps til Lillehammer Orienteringsklubb nr 125142, men det går også med vanlig betaling i butikkene.   
 
Etter å ha testet ut digital løsning i fjor er vi tilbake til god gammeldags stempling i år. Postene vil bli satt opp innen 31. desember (avhengig av løyper, vær og føre). Informasjon om utsetting vil bli gitt på facebook gruppa Skijegern.
God skiopplevelse!

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla