haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Skijeger’n 2022 er i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det heller ikke i år ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten.

Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Man trenger ikke ha egen facebookkonto for å lese info der, for de som er skeptisk til å gi Zuckerberg lillefingeren...

Noen poster er ennå ikke lagt ut ettersom det er lite snå og noen løyper som ennå ikke er kjørt. Se facebook for oppdatert info!

Gaute Skjelsvik kan kontaktes om dere har spørsmål på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Skijeger’n 2021 er nå i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det ikke ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten. Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Er det noen som har spørsmål så kan Gaute Skjelsvik kontaktes på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

God skiopplevelse!

Det er klart for ny utgave av Skijeger'n.
Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv blir tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Intersport Lillehammer, Sport 1 Sjusjøen, Sport 1 Hafjell og Lillehammer Sykehus fra og med fredag 20.12.
Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort. Betaling primært med Vipps til Lillehammer Orienteringsklubb nr 125142, men det går også med vanlig betaling i butikkene.   
 
Etter å ha testet ut digital løsning i fjor er vi tilbake til god gammeldags stempling i år. Postene vil bli satt opp innen 31. desember (avhengig av løyper, vær og føre). Informasjon om utsetting vil bli gitt på facebook gruppa Skijegern.
God skiopplevelse!

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                          bilia logo

 

 thumb Sport1logo

 eidsiva logo


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla