haeder

haedermobil

bildetopp

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace


Skijeger’n 2022 er i gang. Konvolutter m/kart, kontrollkort og informasjonsskriv er tilgjengelig på Sport 1 Lillehammer, Lillehammer Sport (tidligere Intersport), Sport 1 Sjusjøen og ved Lillehammer Sykehus (for de som jobber der). Konvoluttene koster kr 200,- og det følger med to kontrollkort.

På grunn av koronasitasjonen er det heller ikke i år ordinær stempling ved postene, men en bokstavkode som skrives på kontrollkortet. Detaljert informasjon finnes på skrivet i konvolutten.

Nyheter vedrørende Skijeger’n legges ut på facebook-gruppa Skijegern. Man trenger ikke ha egen facebookkonto for å lese info der, for de som er skeptisk til å gi Zuckerberg lillefingeren...

Noen poster er ennå ikke lagt ut ettersom det er lite snå og noen løyper som ennå ikke er kjørt. Se facebook for oppdatert info!

Gaute Skjelsvik kan kontaktes om dere har spørsmål på mobil 97012834 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Møt oss på Facebook:

thumb facebook x1

mjos-o60

logo-vvr

Våre sponsorer:

                                                           

 

 


Webløsning ©2014-15 av Web Norge basert på Joomla